Rólunk, a családról, a tiszteletről.

Rólunk,
a családról,
a tiszteletről.

A család

A tévében mindig irigykedve néztük azokat a riportokat, melyekben olyan családokat mutattak be, akik az összetartásukkal, szorgalmukkal, az idősebb nemzedék tanításait megfogadva létrehoztak, megvalósítottak egy álmot.

Egy álmot, melyhez egy lemondásokkal, szülő és gyermek közötti összeütközésekkel, és erő feletti kitartással kikövezett út vezetett. Mióta az eszünket tudjuk, a mi családunk mindig dolgozott. Mások számára sok, míg a nagyszüleinknek, a szüleinknek kevés volt az a munka, melyet a nap végén leraktak az asztalra. A kezdeti lázadások, hogy mi másképp akarunk élni! Mára csak egy megmosolygott emlék, mert az ember idővel rájön arra, hogy az otthonról kapott és hozott családi értékek, még ha nem is azonnal, de észrevétlenül beszippantják és onnantól már minden tettét és cselekedetét átjárja a tisztelet, a megbecsülés, a feltétel nélküli szeretet és az összetartozás ereje.

Család… ez a szó jelenti számunkra a múlt értékeit, melyeket a jelenben megélünk ,és a jövőben továbbadunk.

Rólunk
Rólunk

Vállalkozásunk

A Puscho Kft.-t 1994-ben alapították a szüleink, melyet azóta is családi vállalkozásként működtettünk.
Édesapánknak és Édesanyánknak volt egy álma, melyet a szorgalmukkal, kitartásukkal és a munka iránti tiszteletükkel sikerült megvalósítaniuk.
Mertek nagyot álmodni. És mi, a gyermekeik, még tovább álmodunk napról napra, az ő példájukat követve.

Vezetőként a kezdetek óta fontos számunkra, hogy az otthonról hozott értékeket továbbadjuk a munkatársainknak, ezzel is megőrizve azt a hagyományt, mellyel a mai rohanó világban egyre ritkábban találkozunk, vagy elmegyünk mellette, mert nem tudjuk, mit is kezdjünk vele.
Cégünk megalakulásától vannak olyan munkatársaink, akikkel azóta is együtt dolgozunk, velük élhettük meg és értük el mindazt, amit ma Puscho Kft.-nek hívnak.
Hisszük, hogy sikerünkben nagy szerepet játszott többek között az elkötelezettségünk a hagyományok megőrzésére, a kitartás és szorgalom, valamint az egymás iránti tisztelet, beosztástól függetlenül.
A több mint húsz éves fennállásunk igazolja azt, hogy munkatársainknak sikeresen adtuk át az általunk képviselni kívánt értékeket.
Már a kezdetek óta arra törekedtünk, hogy több „lábon” álljunk, ezzel is biztonságot és stabilitást nyújtva munkatársainknak és családjaiknak.

Egy cég vezetése egyet jelent a felelősségvállalással a kollégáinkért, akiknek a mindennapi munkájának, kitartásának és megbízhatóságának köszönhetően a Puscho Kft. mára egy dinamikusan fejlődő és elismert vállalkozás lett.

Scroll to Top