Ha szennyesét velünk mosatja,
megoldódik minden gondja!

Mosodánk

A Puscho Kft. immár több, mint 15 éve végzi szolgáltatását vendéglátóipari egységek részére.

A kezdetektől fontos szempont volt a vezetőség és a munkatársak részéről az, hogy egy teljeskörű, magas színvonalú és stabil szolgáltatást nyújtsunk megbízóinknak, mellyel meghatározó piaci szerepet tudunk betölteni.
Mint minden vezetőnek, úgy nekünk is voltak terveink és elképzeléseink arra vonatkozóan, hogy az akkori napi 3.000 kg kapacitású mosoda miként válhatna piacvezetővé.

Ahogy mondani szokták a „minden kezdett nehéz” utat nekünk is végig kellet járnunk ahhoz, hogy mára azt tudjuk mondani: az álmaink idővel szépen lassan teljesülni fognak.

Kapacitásunkat napi 18.000 kg emeltük, melynek teljes kezelését a világszerte elismert Kannegiesser és Primus gyártmányú gépekkel oldjuk meg.

Ajánlatkérés

Gépeink

A textil tisztításához használt adalékanyag beszállító kiválasztásánál fontos szempont volt számunkra elsődlegesen az, hogy a termékeik környezetbarát minősítéssel rendelkezzenek, valamint hatékonyságuk szemmel látható minőséget produkáljon. Kitétel volt részünkről az is, hogy a textília élettartama a folyamatos igénybevétel ellenére ne csökkenjen. Elvárásainknak az Ecolab Global termékei bizonyultak a legmegfelelőbbeknek, melyek rendelkeznek az „Ecolabel-RAL” tanúsítvánnyal.

Igyekszünk lépést tartani az innovációval, kihasználni és alkalmazni annak valamennyi lehetőségét az általunk nyújtott szolgáltatás területén, viszont a minőségi munkához és az egyes feladatok elvégzéséhez nélkülözhetetlen az emberi kézzel végzett munkafolyamat.

Azt valljuk és minden esetben szem előtt tartjuk, hogy a mennyiség nem mehet a minőség rovására! Éppen ezért tudtunk az elmúlt 15 évben – és tudunk a mai napig is – olyan egyedi kéréseknek is eleget tenni, melyre egy teljesen automatizált üzem nem képes.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy olyan beszállítókkal álljunk kapcsoltban, akik szintén elhívatottan és alázatosan végzik feladataikat, munkájukat és alázatosak az általuk végzett munkájukkal szemben. A munka iránti tisztelet az egyik legalapvetőbb és legfontosabb iránymutatónk a mai rohanó világban.

Kapcsolat

Látogatás a mosodában

“A mosodában tett őszi látogatásunk emlékezetes napja lett az első
félévünknek. Köszönjük a szíves látást, a tájékoztatót, a lehetőséget a
munkafolyamat kipróbálására. Köszönjük a maradandó élményt!”

Kántor Ilona és a Zöldszigetes 6. a

Scroll to Top