Rólunk kép

RÓLUNK…

A CSALÁDRÓL...

A TISZTELETRŐL...

A tévében mindig irigykedve néztük azokat a riportokat, melyben egy olyan családot mutattak be, akik az összetartásukkal, szorgalmukkal, az idősebb generáció tanításait megfogadva létrehoztak, megvalósítottak egy álmot.

Egy álmot, melyhez az út lemondásokkal, szülő és gyermek közötti konfliktusokkal, és erő feletti kitartással van kikövezve. Mióta az eszünket tudjuk, a mi családunk mindig dolgozott... mások számára sok. míg a nagyszüleinknek, a szüleinknek kevés volt az a munka melyet nap végére leraktak az asztalra. A kezdeti lázadások, hogy mi másképp akarunk élni! Mára csak egy megmosolygott emlék, mert az ember idővel rájön arra, hogy az otthonról kapott és hozott családi érték, még ha nem is azonnal, de észrevétlenül beszippantja és onnantól már minden tettét és cselekedetét átjárja a tisztelet, a megbecsülés, a feltétel nélküli szeretet és az összetartozás ereje.

Család... ez a szó jelenti számunkra a múlt értékeit, melyeket a jelenben megélünk és a jövőben továbbadunk.

A Puscho Kft.-t 1994-ben alapították a szüleink, melyet azóta is családi vállalkozásként működtettünk.

Édesapánknak és Édesanyánknak volt egy álma.. melyet a szorgalmukkal, kitartásukkal és a munka iránti tiszteletükkel sikerült megvalósítaniuk.

Mertek nagyot álmodni.. melyet mi, a gyermekeik még tovább álmodunk napról napra az ő példájukat követve.

Vezetőként a kezdetek óta fontos számunkra, hogy az otthonról hozott értékeket továbbadjuk a munkatársainknak, ezzel is megőrizve azt a hagyományt, mellyel a mai rohanó világban egyre ritkábban találkozunk, vagy elmegyünk mellette, mert nem tudjuk, mit is kezdjünk vele...

Cégünk megalakulásától vannak olyan kollégáink, akikkel azóta is együtt dolgozunk, velük élhettük meg és értük el mindazt, amit ma Puscho Kft.-nek hívnak.

Hisszük, hogy sikerünkben nagy szerepet játszott többek között az elkötelezettségünk a hagyományok megőrzésére, a kitartás és szorgalom, valamint az egymás iránti tisztelet beosztástól függetlenül.

A több mint húsz éves fennállásunk igazolja azt, hogy munkatársainknak sikeresen adtuk át az általunk képviselni kívánt értékeket.

Már a kezdetek óta arra törekedtünk, hogy több „lábon” álljunk, ezzel is biztonságot és stabilitást nyújtsunk munkatársainknak és családjuknak.

Egy cég vezetése egyet jelent a felelősségvállalással a kollégáinkkal szemben, akiknek a mindennapi munkájának, kitartásának és megbízhatóságának köszönhetően lett a Puscho Kft. mára egy dinamikusan fejlődő és elismert vállalkozás.

Aláírás

Molnárné Schoblocher Éva és ifj. Schoblocher Antal

© Puscho Kft. Minden jog fenntartva.

FEL