Puscho Kft - Mosoda

HA SZENNYESÉT VELÜNK MOSATJA, MEGOLDÓDIK MINDEN GONDJA!

2005 márciusában egy a profilunktól merőben eltérő vállalkozásba kezdtünk mely a szállodaipar területére orientálódik, nagyüzemi textil mosodát hoztunk létre.

A mosás számunkra az egyszerű háztartási gépek világában bezárult.
Új vállalkozásunk beindítása alkalmával rá kellett jönnünk arra, hogy a textiltisztítás egy igen tág fogalom és vannak elvárások a mosás minőségét, szárítását, csomagolását és szállítását illetően. Gépparkunk összeállításánál (Primus és Kannegiesser ) és a mosószerek (Diversey) kiválasztásánál igyekeztünk körültekintően eljárni melynek ékes bizonyítéka, hogy az elmúlt évek során mind több és több partnerrel tudtunk zökkenőmentes kapcsolatot kialakítani.

Az elmúlt hét év tekintetében  elmondhatjuk , hogy a már működő mosodánkat sikeresen felvirágoztattuk és a kezdeti napi szennyes textília mosását,szárítását,vasalását és kiszállítását mára megnégyszereztük.

Vállalkozásunk felépítését tekintve módunk nyílt arra, hogy a textíliák tisztításának folyamatát rendszerezzük, és átláthatóvá tegyük. A mosási technológiát a mosoda bővítésével még szervezettebbé és kontrolálhatóbbá tettük.

2012.

 

Molnárné Schoblocher Éva