mosoda

MOSODA

ISO logo

Ha szennyesét velünk mosatja, megoldódik minden gondja!A Puscho Kft 2005 óta végez textiltisztítást vendéglátó egységek részére. ISO-minősített mosodánk, mint üzem, és az általunk végzett szolgáltatás az elmúlt esztendőkben nagy változásokon ment keresztül.

2005 március…

Lehetőség kínálkozott arra hogy egy, az építőipartól merőben eltérő szolgáltatási területen tegyük próbára magunkat. Az akkori „ háztartási mosás” ismeretében kihívásként tekintettünk az előttünk álló feladatra. Már a kezdetekkor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a merőben új szolgáltatás minden igényt, kérést tekintve teljes körű legyen. Az alapvető tisztítási technológia mellett a mosó-, szárító-, és mángorló gépparkunk összeállításánál is körültekintően választottuk ki azokat a gépeket, melyekkel megkezdtük munkánkat és melyek mellett elköteleztük magunkat.

Az elmúlt évekre visszatekintve mára nemcsak az üzem alapterülete, hanem gépparkja is nagy változáson, bővítésen ment keresztül.

Az általunk nyújtott teljes körű szolgáltatással, mellyel megbízóink elégedettségét és bizalmát is elnyertük, mosodánk évről évre stabilabb szerepet tölt be a hazai, textiltisztítást végző cégek között.

Fejlesztéseinket, beruházásainkat uniós finanszírozásokból illetve saját forrásból sikerült megvalósítanunk.

A Primus mosógépeink egyedisége által nyújtott megbízhatóság, mellyel folyamatos termelést tudunk végezni, a szárítógépek teljesítménye, a világon elismert Kannegiesser, Jensen, és Primus típusú gépek minőségi munkája mellett munkatársaim elkötelezettségének is köszönhető a piacon betöltött szerepünk.

Az első Kannegiesser mángorló sorunkat 2014 tavaszán helyeztük üzembe. Kapacitását tekintve felülmúlta a várakozásainkat, és használatával minden partnerünk sík textíliáit az anyagának megfelelő egyedi programmal tudtuk kezelni. Termelékenységének köszönhetően újabb és merészebb terveket kezdtünk dédelgetni.

Az elmúlt években a szállodák foglaltsága típustól és szezontól függetlenül folyamatos emelkedést mutat. A gyorsan növekvő vendég éjszakák több textil-felhasználást is jelentettek. Annak érdekében, hogy a megbízóink részéről beérkező kérésnek, azaz az aznapi visszaszállításnak minden nehézség és fennakadás nélkül eleget tudjunk tenni, 2016 nyarán üzembe helyeztünk egy újabb, 120 kg-os és kettő 55 kg-os mosógépet, egy Kannegiesser típusú frottír hajtogatót és a második, nagy teljesítményű, szintén Kannegiesser gyártmányú vasalónkat.

Megnövekedett gépparkunk kapacitásával nemcsak a régi ügyfelek kiszolgálása lett kiszámíthatóbb, de az új megbízások teljesítését is tudjuk azonnali határidővel vállalni.


Aláírás

Molnárné Schoblocher Éva, ügyvezető

ÉLETKÉPEK

Mindennapi munkafolyamatok mosodánkból

Látogatás a mosodában

  • "A mosodában tett őszi látogatásunk emlékezetes napja lett az első félévünknek. Köszönjük a szíves látást, a tájékoztatót, a lehetőséget a munkafolyamat kipróbálására. Köszönjük a maradandó élményt!"

    Kántor Ilona
    és a Zöldszigetes 6. a

  • Zöldsziget Körzeti Általános Iskola, Szigetmonostor 6.a és 6.b osztály

TÁMOGATÁS


MOSODA IRODA

Hívjon minket bizalommal!

Pásztor Petra kép
Pásztor Petra
irodavezető

06 30 241 2362

Bonifert Mária kép
Bonifert Mária
asszisztens

06 30 510 1740

Kiss Gabriella kép
Kiss Gabriella
asszisztens

06 30 900 8916

Wolf István kép
Wolf István
textiltisztítás

06 30 833 5589

Kép

Kapcsolat - Mosoda

Irodai nyitvatartás:

H-P: 7:00-16:00 SZO: 7:00-12:00

2023 Dunabogdány, Táncsics Mihály utca 57.

• mosoda@puscho.hu

Telefon/fax:

• (26) 391 167
• (26) 590 013

Az iroda nyitvatartási időben hívható.

© Puscho Kft. Minden jog fenntartva.

FEL